Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Romeria del Rocío d’Olèrdola també inclourà actuacions artístiques diumenge a la tarda

Dissabte a la nit actuaran a la Muntanyeta Tony de Granada, Javier Ginés i David Cubero

dimecres 13 juny 2018

La inclusió d’actuacions artístiques també el diumenge a la tarda és la principal novetat que presenta la Romeria del Rocío d’Olèrdola aquest 2018. L’activitat  se celebra a la finca municipal de la Muntanyeta aquest cap de setmana, sota l’organització del Centre Cultural Virgen del Rocio d’Olèrdola.RocioCartellOK.JPG

A partir de les 18:00 de dissabte, es preveu la sortida de la romeria des de l’entrada de Daltmar fins a la Muntanyeta, seguint el camí de Can Castellví. A meitat del trajecte s’oferirà vi en honor a la Virgen del Rocio, que anirà a càrrec de l’entitat organitzadora. En arribar a la Muntanyeta hi haurà missa rociera oficiada per mossèn Valentí i amb l’acompanyament del Coro Rociero Arenas del Camino. Acte seguit s’anuncia que la Romeria del Rocío serà inaugurada per l’alcalde, Lucas Ramírez, per després donar pas al concert amb Tony de Granada, Javier Ginés i David Cubero.

Diumenge, a les 14:00h, s’ha programat una botifarrada amb mongetes, pa, vi o aigua, al preu de 4€. Els tiquets estaran a la venda durant la Romeria, a la Muntanyeta, el dissabte i diumenge.

A continuació s’han previst les actuacions d'Isabel Lebrón “La moronera”, Antonio Faugena, Paco Sanz i l’escola flamenca Arunci.

En el cartell que anuncia la Romeria s’assenyala que qui desitgi acompanyar la imatge de la Verge del Rocío a cavall o en cotxe de cavalls ho podrà fer al preu de 20€ per persona, trucant al telèfon 670 67 16 60.

Document Actions