Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Rua de Carnaval de Sant Pere Molanta reunirà aquest diumenge a 10 carrosses i 5 comparses

Començarà a les 12:00h des de Vila-Maimona i inclou concurs per a premiar la millor carrossa i la millor comparsa

dijous 02 març 2017

Qui vulgui veure en  moviment l’espectacular “Des de les profunditats de Sant Pere Molanta”, no es pot perdre aquest diumenge al migdia la Rua de Carnaval que el grup organitza al seu poble. Tindran la motivació afegida d’actuar a casa i d’oferir el treball als seus veïns. Serà una de les darreres oportunitats per a veure’ls en acció desplegant tota la diversitat de coreografies que han treballat.  A més, l’horari matinal també fa que la rua molantenca sigui  molt adequada per atraure un públic de totes les edats.

Manel Zapater, del grup de Carnaval de Sant Pere Molanta, confirmava que la rua reunirà a 10 carrosses i 5 comparses.(àudio)

La concentració de les carrosses s’ha fixat a Vila-Maimona, des d’on començarà la rua a les 12 del migdia.El recorregut no canvia i els grups disposen de l’incentiu de participar en un concurs que premiarà la millor carrossa i la millor comparsa, sota el patrocini del bar de la Societat i de la Fleca Fontanals. Zapater també assenyala que pels grups, malgrat l’existència de premis, el més important és passar-s’ho bé.(àudio)

El grup de Sant Pere Molanta compta amb prop de 250 inscrits i aquests darrers dies han assolit el segon premi al concurs de comparses de Sant Miquel i han guanyat el multitudinari  concurs de Calafell.

Document Actions