Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Rua de Carnaval de Sant Pere Molanta incorpora un apartat competitiu

Les 8 carrosses i les 4 comparses convidades optaran aquest diumenge als premis que patrocina Fleca Fontanals

dijous 14 febrer 2013

 

Diumenge al migdia el centre del Carnaval del Penedès es desplaça fins a Sant Pere Molanta. A partir de les 12 es viurà la rua de carnaval, amb 8 carrosses i 4 comprases convidades. No canvia el lloc de sortida habitual, amb la concentració de carrosses i inici del recorregut des de Vila-maimona, però sí  que varia el sentit de l’itinerari que canvia per acollir davant la Fleca Fontanals la novetat d’un apartat competitu. I és que gràcies al patrocini d’aquest establiment, es premiarà a la millor carrossa i a la millor comparsa, tal i com ens anuncia el president del grup de Carnaval de Sant Pere Molanta, Manel Zapater.(àudio)

El premi té una dotació econòmica de 80 euros per la millor carrossa i de 50 per la millor comparsa. A aquests guardons, cal afegir l’import que cada grup rep en concepte de participació, gràcies a l’aportació de l’Ajuntament d’Olèrdola.RuaStPere2.JPG

Un dels atractius de la rua serà veure en acció al seu poble a la “Invasió espacial” que aquest 2013 ha convertit el de Sant Pere Molanta en un dels grups amb més reconeixements acumulats del Carnaval al Penedès,especialment per la vistositat de la disfressa, les coreografies i l’animació de comptar amb la participació de fins a 160 persones. Van ser 2ns a Segur, 3rs als concurs de Cal Noi Noi de Vilafranca, primers al Casino de Vilafranca i van obtenir el tercer lloc en la rua de Carnaval de Vilafranca aquest dilluns. El grup de Carnaval de Sant Pere Molanta estarà dissabte a Moja i el de Moja no faltarà diumenge a Sant Pere Molanta. Es tracta d’una relació d’intercanvi que facilita que en els dos casos es pugui subvencionar als grups que participen en aquestes rues d’Olèrdola.(àudio)

Després de portar ja dos caps de setmana de rues, les forces en alguns casos es van esgotant. Així ho reconeix Manel Zapater, que recorda que diumenge també han de vetllar per aspectes que tenen a veure amb l’organització de la rua.(àudio)

La previsió és que la rua comenci a les 12 del migdia i per completar el recorregut s’estima que els grups invertiran prop d’una hora.

Escolta l'entrevista a Manel Zapater, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions