Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La rua de Carnaval de Sant Pere Molanta reunirà a 13 grups aquest diumenge al migdia

Fins a 8 carrosses i 5 comparses es disputaran els premis als millors grups, patrocinats per Fleca Fontanals

dimecres 05 març 2014

Aquest cap de setmana, Olèrdola serà un dels centres d’interès de les propostes que encara mantenen viu el carnaval al Penedès. El municipi acull dues rues que comptaran amb la presència de la majoria dels grups de carnaval més destacats de la comarca. Dissabte al vespre la cita és a Moja i l’endemà diumenge al migdia , a Sant Pere Molanta.

A Sant Pere Molanta hi participaran 13 grups, 5 dels quals són comparses i els 8 restants amb carrossa. Aquesta xifra de grups fa preveure que en la rua hi acabaran participant més d’un miler de persones.

La sortida de la rua s’ha fixat a les 12 del migdia des de Vila Maimona, per seguir pels carrers Sant Pere, Font-Tallada, Wilson, Sant Roc, Font del Cuscó i Vila Maimona. Tal i com va passar l’any passat, hi ha concurs amb premis per a la millor comparsa i carrossa, amb el patrocini de Fleca Fontanals.

A més dels amfitrions de Sant Pere Molanta, amb “El rei del jardí”, en la rua hi participaran 7 carrosses més: “Els ulls del carnaval” de Moja; “Somnis de disbauxa” de Segur de Calafell; el grup Greska Team, del barri de Sardinyola dels Monjos, amb la carrossa inspirada en la pel.lícula “Avions”; els romans de “Veni, vidi, vinci” de Fem Pinya dels Monjos; “Carnavalístic Venècia” dels Monjos; “Contemplant l’univers”, d’Univers Penedès de Vilafranca i “Il.lusió i fantasia” de Vilafranca. En l’apartat de comparses, es comptarà amb la presència de “Encara hi som” i de “La Màgia d’un poble” de Les Cabanyes; “Arlequins” dels Monjos; “Remix” de Santa Fe i “Oceànica”, dels Monjos.

Cinta Bertan, membre del Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta, explica que els grups cada any desitgen repetir participació en la rua.(àudio)

Pel grup, la de diumenge és una rua ben especial. Permet oferir al poble el treball fet i facilita que els veïns que no han pogut assistir a altres rues puguin gaudir de l’espectacle.(àudio)

El grup de Carnaval de Sant Pere Molanta afronta ple d’energia el tram final dels seus compromisos per aquest 2014. Obtenir el 3r premi a la rua de Vilafranca aquest dilluns els ha suposat molta satisfacció, però si han de destacar una rua assenyalen la de Cubelles de dissabte a la tarda, pel seu ambient i seguiment d’espectadors.(àudio)

El grup de Sant Pere participarà dissabte en el carnaval de Moja i diumenge a la tarda en el de Santa Fe. La setmana que ve encara estaran actius, tancant la seva activitat aquest 2014 en el carnaval de Lavern.

Escolta l'entrevista a M.Cinta Bertran, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions