Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La rua de Sant Pere Molanta exhibeix Carnaval de nivell

La carrossa dedicada a la pel·lícula Avions, dels Monjos, i la comparsa “La Màgia d’un poble” guanyen el concurs
El grup de Sant Pere Molanta es va lluir davant del seu poble
El grup de Sant Pere Molanta es va lluir davant del seu poble

dilluns 10 març 2014

El bon temps, la destacable participació i el lluïment dels 13 grups inscrits han estat algunes de les notes més remarcables de la rua de Carnaval de Sant Pere Molanta, celebrada aquest diumenge al migdia. Manel Zapater,president del grup de Carnaval de Sant Pere Molanta, assenyalava que la rua havia estat tot un èxit pel seguiment obtingut, les ganes mostrades pels grups i el temps gairebé primaveral. (àudio)RuaSantPere2.JPG

Amb “El rei del jardí”, el grup de Sant Pere Molanta no va parar de contagiar ritme i sensacions positives durant tot el recorregut. La pràctica totalitat dels 186 integrants del grup no van faltar en la rua del seu poble. (àudio)

La rua de Sant Pere Molanta, gràcies al patrocini de Fleca Fontanals, compta amb un concurs de premis a la millor carrossa i a la millor comparsa. El premi a la millor carrossa el va guanyar “Gresca Team” del barri de Sardinyola dels Monjos, amb la carrossa dedicada a la pel·lícula “Avions”. Una de les integrants del grup, Lídia Cuadrado, posa l’accent en què és una carrossa familiar que impacta especialment als infants.(àudio)

La complicitat rebuda per part del públic és un element motivador pel grup, tal i com destaca Lídia Cuadrado.(àudio)

El grup ja havia obtingut segones posicions en els concursos de les rues de Cunit, Calafell i Vilafranca.

En l’apartat de comparses, el triomf va ser per a “La màgia d’una poble” de Les Cabanyes. Amb una acurada coreografia i un vestit inspirat en el Carnaval venecià, el grup ha rebut guardons a La Ràpita, Calafell platja, el Vendrell, a la discoteca El Temple i a Vilafranca. Míriam Sellarés, integrant de la comparsa, resumeix que els reconeixements es podrien explicar perquè el grup transmet les ganes que tenen de ballar i perquè la disfressa està molt elaborada.(àudio)ComparsaLesCabanyes.jpg

Grups com aquesta comparsa es mostren molt satisfets de participar en les rues que es fan a Olèrdola. Entre d’altres aspectes, en destaquen la participació i que el recorregut no és tan llarg com el d’algunes de les rues del Baix Penedès. (àudio)
Nenén Jiménez, de Fleca Fontanals, explicava que el jurat s’havia decantat per la carrossa de “Greska Team” per la seva originalitat. Pel que fa a la comparsa, no hi van haver grans dubtes, com tampoc a l’hora de decidir atorgar un accèssit al grup d’Univers Penedès. (àudio)

Des de Fleca Fontanals assumeixen el patrocini d’aquest apartat de premis perquè desitgen implicar-se en activitats que es fan al poble.(àudio)

La regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, subratlla la gran quantitat de gent que atrauen les rues i la capacitat de convocatòria dels grups de carnaval d’Olèrdola.(àudio)

El jurat del premi l’integravee Nenén Jiménez, Arantxa Torres i la dissenyadora Montse Raventós.RuaSantPere4.JPG

Escolta les entrevistes a represenants dels grups guanyadors i a Nenén Jiménez,realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

PremiCarrossa.SantPere.JPGRuaSt.PerepremiComparsa.JPG

Document Actions