Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La secció local d’ERC escull Fina Mascaró com a candidata a l’alcaldia d’Olèrdola

ERC ho confirma en el seu butlletí periòdic “L’Esquerra d’Olèrdola”

dilluns 07 maig 2018

Fina Mascaró ha estat escollida per la secció local d’ERC per a liderar la candidatura d’aquesta formació en les properes eleccions municipals, que s’han de celebrar el maig de l’any que ve. La mateixa Fina Mascaró ho comunica en un escrit que encapçala el butlletí periòdic gratuït “L’Esquerra d’Olèrdola”, que el partit està distribuint per la llars del municipi aquests dies.

En el text , Mascaró indica que entoma el repte “amb molta il·lusió i ganes de treballar pel benestar dels olerdolencs i olerdolenques”. També subratlla que la tasca centrada en Olèrdola confeccionant propostes per millorar el municipi  “l’hem fet i la farem compatible amb el compromís amb el país”. I és que per Fina Mascaró “des de les polítiques de país també es treballa pel municipi i des del municipalisme es treballa pel país i per construir una República social, justa i solidària”.

Fina Mascaró va encapçalar la llista d’ERC al municipi fa tres anys i en una entrevista recent a Canal 20-Ràdio Olèrdola ja avançava la seva predisposició a liderar de nou la candidatura.

El butlletí d’ERC també inclou articles dedicats a analitzar la liquidació del pressupost municipal de 2017, així com a valorar la negativa del govern municipal de posar el nom “1 d’octubre de 2017” a una plaça del municipi o de penjar una pancarta demanant la llibertat dels presos polítics. La publicació d’ERC també recull el posicionament d’aquest partit en relació als consultoris de Moja i Sant Miquel i fa notar que van passar 810 dies per a que es posés una senyal de perill en la rotonda d’accés a Moja.

Pots consultar el butlletí “L’Esquerra d’Olèrdola”, clicant aquí

Document Actions