Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La selecció infantil d’Olèrdola guanya el torneig comarcal de futbol 7

És l’únic municipi que ha guanyat en dues ocasions aquesta competició

dimecres 01 juliol 2015

La selecció infantil d’Olèrdola ha guanyat la  8a edició del Torneig Comarcal de Futbol 7 Copa Penedès Televisió-Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Sant Martí.

La selecció del municipi s’emportava un torneig que comptava amb 18 equips participants. Es dóna el cas que la selecció d’Olèrdola, amb el triomf d’enguany, és l’únic municipi que ha guanyat dues vegades aquesta competició. La primera va ser  l’any 2010 a La Granada i ara ha repetit aquest 2015.

Dissabte va guanyar els 3 partits contra les seleccions del seu grup: Subirats, Castellví de la Marca i Font-Rubí. Diumenge va guanyar la semifinal contra el Sant Sadurní (0-3) i a la final van guanyar a l’equip de Vilafranca (2-3).

El seleccionador és en Miquel Garcia, que és veí de Moja i té el títol d’entrenador. La selecció ha estat formada per 12 jugadors i la base de l’equip han estat jugadors del Base Olèrdola. Tal i com comentava el mateix seleccionador, també ha pogut comptar amb jugadors d’altres equips que resideixen al municipi, com és el cas de Nico Melamed, veí de Can Trabal que juga a l’Espanyol.(àudio)

Garcia posa l’accent en el gran partit que van oferir durant la final i en el joc seriós del seu equip.(àudio)

Acabada la competició federada, pels jugadors és tot un premi poder participar d’un torneig com aquest.(àudio)

El seleccionador ha comptat amb l’ajuda de dos joves jugadors de categoria cadet del Base Olèrdola: Ferran Sánchez, de Sant Miquel i Miquel Garcia, de Moja.

Escolta l'entrevista a Miquel Garcia, emesa al programa "Canal Esportiu" de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí