Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La setmana que ve començaran a Olèrdola els treballs de renovació dels parcs de jocs infantils

Els primers treballs de desmuntatge s’han planificat a la plaça de l’Església de Sant Miquel i a la plaça de l’Olivera de Moja
Els dos parcs estaran fora de servei mentre es realitzin els treballs
Els dos parcs estaran fora de servei mentre es realitzin els treballs

dimarts 13 agost 2019

 

Amb les tasques de desmuntatge, la setmana que ve es preveuen iniciar en dues places del municipi els treballs de renovació de les zones de parcs infantils situades en les places públiques d’Olèrdola. La substitució s’anirà executant de manera esgraonada en els propers mesos, fins que acabi de completar-se en tots els 11 parcs del municipi a principis de desembre. Les dues primeres zones de jocs que es renovaran seran les ubicades a les places de l’Església de Sant Miquel d’Olèrdola i de l’Olivera, a Moja. Després de fer-se el desmuntatge la setmana del 19 al 23 d’agost, els treballs de muntatge es preveuen realitzar la darrera setmana d’agost a la plaça de l’Església a Sant Miquel i durant la primera setmana de setembre a la plaça de l’Olivera de Moja. A causa d’aquests treballs de millora, aquests dos parcs estaran fora de servei mentre es realitzi l’actuació.

Els treballs de millora dels parcs infantils situats en les places públiques d’Olèrdola van ser adjudicats per  un valor de 65.500 €. La renovació té la voluntat de fer “que els espais públics amb zones de jocs siguin atractius pels infants i compleixin amb tots els requisits de seguretat que marca la normativa”, segons resumeix l’Ajuntament.

Document Actions