Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La setmana que ve es farà lectura de contes al Servei de Biblioteca Oberta d’Olèrdola per “visibilitzar i positivitzar la diversitat”

Es donarà lectura a "Cua de Sirena" d'Alba Barbé i Sara Carro, i "Ungles de colors"d'Alícia Acosta i Luís Amavisca

dijous 20 febrer 2020

 

La setmana que ve s’han programat noves activitats de dinamització de la lectura al Servei de Biblioteca Oberta d’Olèrdola. El dimarts, a tres quarts de 5 de la tarda, serà a la biblioteca Circell de Moja i el divendres, a dos quarts de 5, a la biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. En els dos casos es preveu fer la lectura dels contes  "Cua de Sirena" d'Alba Barbé i de Sara Carro; i "Ungles de colors", d'Alícia Acosta i Luís Amavisca. Des d’òptiques diferents, es tracta d’una doble proposta feta amb perspectiva LGTBIQ per “visibilitzar i positivitzar la diversitat”.

Aquestes dues sessions de lectura de contes s’inclouen dins de l’activitat del servei de biblioteca oberta, un servei que obre a Sant Pere Molanta les tardes de dilluns i de divendres i a Moja les de dimarts, dimecres i dijous amb l’ànim de que tota la població aprofiti l’equipament i els recursos existents a les biblioteques de les escoles d’Olèrdola.

Document Actions