Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La setmana que ve es juga a Moja el 23è Torneig Jordi Milà de futbol sala

El disputaran a partir de dimarts 8 equips i la recaptació obtinguda es destinarà a la Fundació l’Espiga

dijous 10 juliol 2014

Tot està a punt perquè la setmana que ve es disputi la 23a edició del torneig de futbol sala Jordi Milà. Serà a la pista poliesportiva de Moja, des de dimarts 15 de juliol  a dissabte dia 19, i comptarà amb la participació de 8 equips. Els partits es jugaran en horari de les 9 a les 11 de la nit, de dimarts a dimecres, mentre que  dissabte s’han programat els partits classificatoris finals, amb l’acte de lliurament de records i el sopar de germanor per acabar.

Fan possible aquesta edició del torneig els equips Pardo 3D, Obres i Reformes, Festucs, AE Moja, El Local, “Shalcke te meto” , Basic O4 i un equip nou que encara no ha formalitzat el seu nom. Un dels integrants de la comissió organitzadora, Sergi Solé, explica que es manté el format del torneig i animava a tothom a assistir els dies de partit a la pista.(àudio)

Des de la seva fundació, el torneig té la finalitat de donar suport a un veí del poble, Jordi Milà. Els diners que es puguin recaptar en conceptes com el del servei de barra aniran destinats a la Fundació l’Espiga.(àudio)

L’impuls del torneig el van donar fa 23 anys els amics de Jordi Milà. El torneig ha arrelat i la continuïtat s’ha anat garantint amb joves que s’incorporen a les tasques d’organitzar-lo. (àudio)

Dissabte el sopar de germanor té un preu de 10 euros. Les persones interessades en participar-hi, poden adquirir el tiquet durant la setmana que ve, en horari del torneig.

Escolta l'entrevista a Sergi Solé, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions