Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La setmana que ve es realitzen jornades de portes obertes a les escoles bressol d’Olèrdola

Dilluns es podrà visitar l’escola bressol Gotims de Moja i dimecres El Pàmpol de Sant Pere Molanta

divendres 13 abril 2018

Per tal de donar a conèixer les instal·lacions i oferir a les famílies la possibilitat de conèixer de primera mà el projecte pedagògic aplicat a les llars d’infants d’Olèrdola, durant la setmana que ve  s’han convocat jornades de portes obertes a les escoles bressol abans d’iniciar-se el període de preinscripcions. Recordem que la preinscripció serà del 30 d’abril a l’11 de maig.

A l’ Escola Bressol Gotims de Moja, la jornada de portes obertes serà dilluns 16 d’abril, de 17:00 a 18:30h. A l’ Escola Bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta, ubicada en les instal·lacions de l’escola Rossend Montané, la jornada de portes obertes serà dimecres 18 d’abril, de 16:30 a 18:00h (es realitzarà a l’aula de l’escola Rossend Montané).

En l’horari previst per la jornada de portes obertes, es projectarà un power point per veure com es desenvolupa un dia a l’escola. La directora  explicarà a les famílies el projecte educatiu i es podran visitar les instal·lacions.

Les famílies interessades en accedir a una plaça en un d’aquests centres, hauran de presentar la sol·licitud de preinscripció durant els dies 30 d’abril a  11 de maig a l’ escola bressol de la seva elecció, de dilluns a divendres en l’horari següent:

-Les sol·licituds de preinscripció per l’escola bressol Gotims es recolliran en aquest centre de 8:30 a 10:00h, des del dia 30 d’abril fins l’11 de maig (tenint present que el dia 30 d’abril és festiu de lliure disposició en aquest centre).

-Les sol·licituds de preinscripció per l’escola bressol El Pàmpol es recolliran en aquest centre de les 14:30 a 16:00h, des del dia 30 d’abril fins l’11 de maig (també tenint present que el dia 30 d’abril és festiu de lliure disposició en aquest centre).

La documentació necessària per tal de formular la preinscripció es facilitarà a  les  escoles bressol,  en el propi Ajuntament i a la pàgina web  www.olerdola.cat.

L’admissió de les preinscripcions es regirà pels criteris de preferència establerts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, que es podran consultar a la pàgina web següent: www.gencat.cat/preinscripcio

Per qualsevol dubte, les persones interessades es poden adreçar a l’Escola Bressol Gotims(carrer Lluís Companys s/n, de Moja), al telèfon 93 817 27 92; a l’Escola Bressol El Pàmpol(recinte Escola Rossend Montané, al carrer Wilson de Sant Pere Molanta), al telèfon 93 892 35 93; o bé al mateix Ajuntament d’Olèrdola, al telèfon 93 890 35 02.

Document Actions