Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La setmana que ve finalitzaran les obres de reforma del paviment de la Rambla Catalunya de Moja

Els treballs els fa la brigada de l’Ajuntament i suposen reparar els trams malmesos en el passeig central de la Rambla

dimecres 02 abril 2014

Només resten els darreres detalls per a completar les obres de reforma que s’estan realitzant al paviment de la Rambla Catalunya de Moja. L’actuació suposa reparar els trams de passeig malmesos i garantir la seva durabilitat, segons resumia el regidor responsable de la brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola, Joan Forns. Forns anuncia que les obres acabaran la setmana que ve.(àudio)reformaRambla2.JPG

Les obres s’han centrat en els laterals de la calçada central de la Rambla Catalunya. Algunes de les peces de l’enrajolat s’han aprofitat, però l’actuació ha comportat que es comentés de nou aquests trams dels dos laterals de la calçada central i aplicar una capa de tint per oferir un color homogeni.(àudio)

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola es va optar per la solució d’aplicar tint amb el cimentat reforçat perquè era una opció assequible i garantia una major resistència que no pas restituir l’espai malmès amb rajoles noves del mateix model de les que s’havien trencat.(àudio)

Joan Forns també precisava que el deteriorament que ha sofert aquest tram del paviment de la rambla nova de Moja és producte de l’acció de les arrels dels arbres però també dels vehicles pesats.

Escolta l'entrevista a Joan Forns, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions