Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La setmana que ve s’han convocat jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals d’Olèrdola

A l’escola bressol Gotims de Moja serà dilluns 29 d’abril i a l’escola El Pàmpol de Sant Pere Molanta, dijous 2 de maig

dijous 25 abril 2019

 

Les famílies que tinguin infants de 0 a 3 anys poden  presentar les seves sol·licituds de places per a les llars d’infants entre el 13 i el 24 de maig. Abans d’aquesta data i per a facilitar l’elecció de les famílies, la setmana que ve es convoquen jornades de portes obertes a les dues escoles bressol municipals d’Olèrdola que permetran conèixer les instal.lacions, el projecte educatiu i l’equip d’educadores.

A l’escola bressol Gotims de Moja, la jornada s’ha fixat el dilluns de la setmana que ve, 29 d’abril, a les 5 de la tarda. A l’escola bressol el Pàmpol de Sant Pere Molanta, la jornada s’ha programat per dijous que ve, 2 de maig, a les 5 de la tarda. En les dues escoles s’oferten places per a grups 1-2 anys i de 2 a 3 anys. A l’escola bressol Gotims de Moja també hi ha la possibilitat d’obrir l’ aula de nadons.

Aquests dies les famílies amb infants de 0 a 2 anys han rebut una carta informativa de la regidora d’escoles bressol, Anna Boada, amb el detall de la informació relativa a les jornades de portes obertes i al període de preinscripcions pel proper curs 2019-20.

Es pot consultar la informació a la web www.gencat.cat/preinscripcio

Document Actions