Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia renova el certificat Biosphere

L’objectiu és estendre la cultura de la sostenibilitat turística i el respecte pel territori a les empreses i serveis turístics

dilluns 03 febrer 2020

 

Des de l’any 2018, la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia de Catalunya(MAC) ha anat rebent el certificat Biosphere, un distintiu que avala el compromís del Conjunt monumental per garantir la qualitat i la sostenibilitat turístiques.

En un acte celebrat dijous al Vinseum de Vilafranca, la seu d’Olèrdola del MAC rebia el reconeixement i renovava així l’obtenció d’aquest certificat en el marc de la presentació del Pla d'Accions 2020 del Consorci de Promoció Turística del Penedès.

La distinció l'atorguen la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i l'Institut de Turisme Responsable. Aquest reconeixement té com a objectiu estendre la cultura de la sostenibilitat turística i el respecte pel territori a les empreses i serveis turístics, i el Consorci de Promoció Turística del Penedès en coordina el seu impuls i desenvolupament al Penedès.

Mitjançant l'adhesió al compromís Biosphere es certifica que la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia treballa sota els principis de garantia per un equilibri econòmic, sociocultural i mediambiental compromès amb la sostenibilitat, per satisfer les necessitats actuals dels turistes i protegir i millorar les perspectives de futur.

Document Actions