Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat de Sant Pere Molanta preveu signar convenis amb les entitats que fan ús de la Sala

Buscaran que representants de les entitats s’impliquin en la gestió de la Sala i s’incorporin a la Junta
Durant l'assemblea s'informava que el Festival EVA tornarà a Sant Pere Molanta
Durant l'assemblea s'informava que el Festival EVA tornarà a Sant Pere Molanta

dimecres 26 març 2014

La Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta vol signar convenis de col·laboració amb les entitats que utilitzen regularment la Sala. En l’assemblea anual de socis que diumenge a la tarda celebrava l’entitat, es va exposar que aquesta mesura busca que representants de les entitats s’impliquin en la gestió de l’equipament. Josep Anton Castells, president de la Societat Principal-Unió, explicava que el propòsit també és del buscar que entre aquestes entitats hi hagi persones disposades a incorporar-se a la Junta.(àudio)

Després de la baixa de Jaume Ventura formalitzada durant l’assemblea, la Junta de la Societat la integren Josep Anton Castells, Clara Albina Gual i Manel Zapater. En els darrers mesos han estat constants les crides que ha fet la junta per a que s’incorpori nova gent per a garantir la continuïtat de l’entitat. Amb aquesta nova relació que es planteja amb les entitats, s’espera que aquest relleu es podrà acabar fent al llarg d’aquest 2014.

L’assemblea de diumenge també va aprovar l’estat de comptes i la memòria d’activitats. Per aquest 2014 es referma l’aposta per acollir activitats del Festival EVA( En Veu Alta) i del Most Festival de cinema. També es vol contribuir a l’impuls de la Festa Major, sota la coordinació del Grup de Joves. Josep Anton Castells explicava que una manera d’ampliar la col·laboració en la Festa Major podria ser organitzar a l’espai del primer pis del Casal Molantenc alguna exposició durant la Festa.(àudio)

Durant aquest 2014 també es va acordar destinar recursos per a invertir al local en millores que permetin un major estalvi energètic.(àudio)

Després de la positiva experiència dels darrers anys, Castells ja ha anunciat que Sant Pere Molanta acolliria una de les sessions del Festival EVA, que aquest 2014 es farà del 30 de maig al 8 de juny.

Escolta l'entrevista a Josep Anton Castells, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions