Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat de Sant Pere obté la complicitat dels veïns amb el concurs de truites i el concert

Els Vinardells protagonitzaven un concert vermut de qualitat i el concurs el guanyaven Rosa Raventós i Irene Ventura

dimarts 18 agost 2015

 

 

 

La Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta tenia un paper destacat per la Festa Major, el diumenge al migdia. Organitzaven el concurs de truites i el concert vermut. I les dues propostes assolien la complicitat dels veïns i revalidaven l’encert de convocar-les. La presidenta de la Societat, Aina Zapater, explicava que el concurs va tenir una participació similar a la dels darrers anys i afegia que el concert vermut, amb els Vinardells, va ser molt seguit. Rosa Raventós va guanyar el premi a la truita més gustosa i Irene Ventura s’emportava el premi a la truita més original.(àudio)copy_of_SocietatFM2.JPG

Des de la Societat entenen que els dos actes estan consolidats. L’hora i el dia, diumenge de Festa Major al migdia, també funciona.(àudio)

La nova Junta de la Societat ja anuncia que té la intenció d’assumir més compromisos en les properes festes majors del poble, compartint esforços amb el Grup de Joves.(àudio)

Gràcies a oferir un descompte del 50% als seus socis, la xifra de famílies que han llogat taules i cadires per seguir els balls a la pista ha pujat fins assolir els 36 “palcos”, 14 més que l’any passat.

La Societat ja comença a preparar la Festa del Most, que preveu organitzar a finals del mes d’octubre. També estan valorant la possibilitat de convocar de nou a la sala una Festa de Cap d’Any.

Escolta l'entrevista a Aina Zapater, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

SocietatFM3.JPG

Document Actions