Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat La Lleialtat de Sant Miquel organitza per aquest diumenge un “asado argentino”

Les inscripcions es poden fer fins aquest divendres i abans del dinar hi haurà guerra d’escuma per a totes les edats

dijous 24 abril 2014

Després de la satisfactòria experiència de l’any passat, la Societat La Lleialtat de Sant Miquel organitza per aquest diumenge un nou “asado argentino”. A partir de les 10 del matí, davant del local Rossend Montané, es podrà seguir la preparació de l’àpat. Abans de dinar, s’ha programat per a totes les edats una guerra d’escuma, preparada a la plaça de l’Església a partir de dos quarts d’una. A tres quarts de 3 de la tarda hi haurà el dinar, a l’interior del local Rossend Montané de Sant Miquel.

Les inscripcions es poden fer fins aquest divendres, al telèfon 93 890 37 66. El preu del dinar pels socis és de 15 €. El preu pels no socis i acompanyants serà de 28€. El preu del menú infantil pel fill de soci s’ha establert en 6€. En el cas del menú infantil pels fills de no socis i acompanyants, el preu serà de 10€.

L’activitat l’organitza la Societat La Lleialtat, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola, Fruites i verdures Plana Rodona, Celler Cooperatiu de Moja i La Martina Restaurant.

Document Actions