Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Lleialtat de Sant Miquel organitza sopar de Carnaval i Carnaval infantil el 27 i 28 de febrer

L’entitat també col·labora en la rua de Carnaval del poble, programada per diumenge 14 de febrer

divendres 05 febrer 2016

La Societat La Lleialtat de Sant Miquel d’Olèrdola organitza un any més actes de Carnaval, per bé que en dates que s’alluneyn dels dies tradicionals d’aquestes festes que es viuen aquesta setmana fins Dimecres de Cendra. Sota l’organització de l’entitat s’han programat actes el darrer cap de  cap de setmana de febrer, per així fer-ho compatible amb altres activitats que abans viu el poble. Així, pel dissabte 27 preparen un sopar de carnaval, amb ball i exhibií de la comparsa “Tots per un”; i l’endemà diumenge 28 a la tarda hi haurà un Carnaval infantil.

Roser Mascaró, presidenta de la Societat La Lleialtat destacava que s’anima a tothom a anar disfressat al sopar.(àudio)

El sopar començarà a les 21:30 del dia 27, al Local Rossend Montané. Hi haurà xatonada, botifarra, cansalada a la brasa, pa, vi, cava, postres i cafè. Després d’actuar la comparsa hi haurà ball a càrrec del grup Alma. Les inscripcions al sopar es poden fer fins el 24 de febrer, trucant al telèfon 93 102 28 88 o bé al 699 25 86 30. El preu pel soci és de 15 euros i pel fill de soci de 5 euros. Aquets import s’incrementa en cinc euros en cas de no ser soci.

L’endemà diumenge 28,  a les 5 de la tarda, hi haurà el Carnaval infantil amb l’espectacle Diver Show i xocolatada. Roser Mascaró indica que es tracta d’un espectacle que demana la participació de tothom.(àudio)

Abans d’aquests actes, Sant Miquel viurà plenament l’ambient del Carnaval el diumenge 14 amb la rua organitzada pel grup “Tots per un”.  Des de la Lleialtat es veu de manera molt positiva que augmenti l’oferta d’activitats lúdiques que es fan al poble. (àudio)

Per divendres 19 de febrer, el Local Rossend Montané també acull la representació de l’obra de teatre “Maror o les regles del gènere”,  a càrrec del grup l’Arrel de Sant Miquel.

El servei de "Ràdio a la carta" està temporalment fora de servei.

Document Actions