Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat La Lleialtat es mostra satisfeta pel funcionament de la Festa Major però lamenten que no hi hagués més assistència

L’entitat que organitza la Festa Major de Sant Miquel considera que no s’aprofita prou la possibilitat de gaudir d’espectacles de qualitat de manera gratuïta

dijous 14 octubre 2021

La Societat la Lleialtat de Sant Miquel d’Olèrdola ha ofert una primera valoració satisfactòria de la Festa Major del poble, celebrada des de divendres passat dia 8 i fins aquest dimarts. Amb tot, sí que volen posar de manifest que els hi hagués agradat comptar amb una major afluència de públic, especialment en espectacles professionals de qualitat que es portaven al poble amb entrada gratuïta. La presidenta de la Societat, Yolanda Peris, posava com a exemple que la representació de l’espectacle “Amics” amb l’actor Dafnis Balduz i la cantautora Carla Barroso va reunir a una cinquantena de persones. Per Yolanda Peris, en alguns moments de la Festa Major ha faltat participació i lamentava que no s’aprofités la possibilitat de gaudir d’aquests espectacles.(àudio)

Un dels moments destacats de la programació va ser la tarda i vespre de diumenge, amb la possibilitat de poder assistir sense pagar entrada al monòleg d’humor de David Sas i a l’actuació del quartet vocal “The Hanfris”.(àudio)

Des de la Societat també es valora que, en coincidir la Festa Major amb el pont de la festivitat del Pilar, hi havia menys gent al poble. Ara bé, les activitats adreçades als infants, com els tallers de diumenge al migdia, van funcionar molt bé.(àudio)

La Societat també assenyala que va ser molt lluïda la participació del ball d’Enveja en la tabalada que acompanyava la portada de la imatge del Sant.

Des de l’entitat estan esperant a que les restriccions derivades per la COVID decaiguin i es puguin oferir els actes al poble sense limitacions.

Escolta l'entrevista a Yolanda Peris, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions