Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat La Lleialtat espera escollir nova Junta en l’assemblea extraordinària del 6 de maig

Després de la renúncia de l’anterior Junta, fins ara no hi ha cap candidatura per encapçalar l'entitat

dimarts 25 abril 2017

La Societat La Lleialtat de Sant Miquel d’Olèrdola viu moments de gran incertesa. Després de formalitzar la seva renúncia en l’assemblea ordinària del passat 8 d’abril, la Junta està en funcions fins que no es formalitzi el relleu amb un nou equip. Però a dia d’avui no hi ha cap candidatura presentada i no ha transcendit que ningú tingui voluntat de donar un pas endavant i formar part de l’equip que encapçali l’entitat. El dissabte 6 de maig, a dos quarts de 7 de la tarda en segona convocatòria, s’ha de celebrar una assemblea extraordinària de l’entitat amb la renovació de la Junta com a principal tema a tractar. De no confirmar-se l’elecció d’un nou equip, la Societat podria tenir seriosament compromesa la seva continuïtat.

Roser Mascaró, presidenta en funcions de la Societat La Lleialtat, assenyalava que en la passada assemblea es va valorar “com a problema” el nou sistema de subvencions aprovat per l’ajuntament i es va parlar de la renovació de la Junta. Mascaró confirmava que fins ara no s’havia presentat cap candidatura. (àudio)

La presidenta en funcions de la Societat manté vives les esperances de que al final hi hagi persones que s’animin a garantir la continuïtat de la Lleialtat, l’entitat que a Sant Miquel assumeix l’organització de les festes.(àudio)

En cas de no presentar-se cap candidatura, s’estan valorant els estatuts de la Societat per decidir com procedir. Roser Mascaró s’ha ofert a donar un cop de mà i estar com a vocal o col·laboradora en la nova Junta que pugui sorgir.(àudio)

Per formalitzar la seva candidatura a la Junta, els socis de l’entitat ho poden comunicar directament a qualsevol membre de la Junta en funcions o bé a través de la bústia de l’entitat, al local social Rossend Montané de Sant Miquel.

Escolta l'entrevista a Roser Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions