Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat La Lleialtat fa un balanç molt satisfactori de la Festa Major de Sant Miquel

En destaquen la participació en els actes i la predisposició dels veïns en fer-se seva la festa
El bingo popular, darrer dels actes abans de l'encesa de la traca
El bingo popular, darrer dels actes abans de l'encesa de la traca

dilluns 14 octubre 2013

Aquest diumenge al vespre, una traca certificava la cloenda de la Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola. Enrere quedaven tres dies consecutius d’actes i les activitats prèvies del cap de setmana anterior. Des de la Societat La Lleialtat, organitzadora de la Festa, s’ha fet un primer balanç del tot satisfactori. Maria Montané, presidenta de l’entitat, ha destacat la participació que han rebut els actes i també ha fet notar que han estat forces els veïns que han felicitat a la Societat.(àudio)

Després dels partits dels campionats de dards i de tennis taula, celebrats dissabte de la setmana anterior, els actes de la Festa Major de Sant Miquel s’iniciaven divendres amb un correfoc i un castell de focs que es vivien amb intensitat. Del pregó de Mauri Ullate, Maria Montané assenyalava que contenia molta informació que “anava bé per saber on vivim”. Les projeccions de cinema al local Rossend Montané van tenir un seguiment desigual. Força públic en el primer passi, però assistència reduïda en els dos següents. Amb tot, es considera que, amb alguns ajustaments, l’activitat de cinema pot ser una proposta adequada per a la Festa Major.

De dissabte al matí cal assenyalar la fidel participació de veïns en el torneig de petanca i la nombrosa presència d’infants en la cursa d’orientació, que va donar peu als jocs tradicionals i al vermut infantil. Per la tarda, s’ha considerat un encert la novetat de concentrar les propostes pels infants al camp de futbol, fent-ho compatible amb el partit de futbol platja.(àudio)

Un altre dels actes recordats d’aquesta Festa Major serà el ball amb l’orquestra Setson, dissabte a la nit. Hi va haver més balladors que en altres ocasions i també es va poder viure amb participació el tradicional “ball del soci”.(àudio)

Diumenge, abans de la cercavila, les integrants del Rítmica Olèrdola van mostrar les seves habilitats. La cercavila va ser animada i seguida per forces veïns, que van agrair de nou que a Sant Miquel es produís aquest retrobament de balls dels tres nuclis històrics d’Olèrdola. La Portàtil FM va posar música al concert vermut i per la tarda el local es va gairebé omplir de veïns que van participar en el bingo popular.

Escolta l'entrevista a Maria Montané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions