Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat La Lleialtat ha celebrat el seu 15è aniversari aquest diumenge

Ha ofert inflables i festa de l’escuma pels infants i s’ha gaudit d’un generós “asado argentino”
Festa de l'escuma a la plaça de l'Església
Festa de l'escuma a la plaça de l'Església

dimarts 23 abril 2013

Amb el propòsit de facilitar que els veïns del poble s’ho passin bé i comparteixen un dia de festa, la Societat La Lleialtat de Sant Miquel no ha deixat passar per alt el 15è aniversari de la seva recuperació com a entitat i aquest diumenge ha celebrat una festa per a commemorar-ho, convocant activitats durant tot el dia. Pel matí, els infants van poder gaudir d’inflables i d’una festa de l’escuma. Mentre això passava, es va poder seguir el procés l’elaboració d’un “asado argentino”. Aquesta va ser la nutritiva base d’un dinar que va reunir, a l’interior del local Rossend Montané, a una norantena de persones. Després de l’àpat, hi va haver bingo. La presidenta de la Societat La Lleialtat, Maria Montané, es mostrava satisfeta perquè el soci de l’entitat havia respost.(àudio)Lleialtat2.JPG

Des de La Lleialtat es considerava que calia recordar que fa 15 anys que es va recuperar la societat, d’origen centenari.(àudio)

L’entitat arriba a aquest 15è aniversari de la seva recuperació en plena forma. Mantenen un ritme elevat d’organització d’activitats, amb l’ànim de dinamitzar el poble i d’oferir propostes per a totes les edats. (àudio)


Ara la Junta ja està començant a perfilar els preparatius de la Revetlla de Sant Joan. Abans, podrien convocar pel mes de maig una caminada per conèixer l’entorn de Sant Miquel.

Escolta l'entrevista a Maria Montané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions