Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat La Lleialtat organitza una botifarrada popular per celebrar Sant Miquel

L’activitat anuncia la proximitat de la Festa Major, que se celebrarà de l’11 al 14 d’octubre
La Societat torna a organitzar un nou àpat popular
La Societat torna a organitzar un nou àpat popular

divendres 21 setembre 2012

 

 

Sant Miquel és el patró del poble i la Societat La Lleialtat no ho vol passar per alt. Per això organitza una activitat festiva per a celebrar-ho. Serà l’endemà de Sant Miquel, el proper diumenge 30 de setembre, i consistirà en oferir una botifarrada gratuïta a l’exterior del Local, a patir de les 10 del matí, tal i com ens recorda Maria Montané, presidenta de la Societat La Lleialtat. (àudio)

L’activitat servirà per “escalfar motors” de cara a una Festa Major que cada cop tenim més a prop. Els actes es faran des de l’11 al 14 d’octubre, amb alguna innovació de subtància. En una primera pinzellada, Maria Montané ja ens avançava que el ball que hi haurà comptarà amb la Banda del Drac. També s’ha programat un concert de gospel per acabar la Festa i es comptarà amb la Portàtil FM per al concert vermut. (àudio)

Fer la Festa Major a mitjans del mes d’octubre té els seus inconvenients, però també les seves avantatges. Entre aquests factors positius cal assenyalar que la contractació de grups i espectacles és més econòmica que no pas durant l’estiu, tal i com recordava Maria Montané. (àudio)

Una bona presa de contacte abans de viure la Festa Major serà aquesta botifarrada en motiu del patró de Sant Miquel, el proper diumenge 30 de setembre a les 10 del matí.

 

 

Document Actions