Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat La Lleialtat preveu renovar la seva Junta en una assemblea convocada l’11 de maig

La majoria de l’actual junta, incloent la presidenta, té intenció de deixar les responsabilitats després de 4 anys
Imatge d'arxiu d'un acte a la Societat
Imatge d'arxiu d'un acte a la Societat

dimecres 30 abril 2014

La Societat La Lleialtat de Sant Miquel d’Olèrdola està a les portes de formalitzar un important canvi al seu capdavant. Si tot funciona segons les previsions, comptarà amb una renovada junta directiva el diumenge 11 de maig. Aquesta és la data de la convocatòria de l’assemblea extraordinària per a procedir al canvi de Junta. Maria Montané, presidenta de la Societat, recordava que l’equip que encapçala ja ha complert els 4 anys de mandat establerts quan va accedir a les responsabilitats.(àudio)

La majoria de l’actual Junta, incloent Maria Montané, té intenció de deixar els càrrecs , per bé que assenyalen que continuaran actius com a socis.(àudio)

Els socis que desitgin presentar la seva candidatura per a formar part de la junta poden fer-ho, a través de la bústia de la Societat, fins el mateix diumenge dia 11. Maria Montané indica que hi ha gent que està animada a assumir el repte, però es mostra prudent i destaca que no es pot avançar res fins que no hi hagi l’assemblea del diumenge dia 11.(àudio)

L’assemblea de socis s’ha convocat diumenge 11 de maig, a les 11 del matí,en primera convocatòria, i a les 11.30 en segona.

 

Document Actions