Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat La Lleialtat, satisfeta per la participació i bon funcionament de la Festa Major

Les activitats familiars i el ball de Festa Major, entre els actes més ben valorats
Moment de l'inici de la Cercavila, amb la sortida de Sant Miquel de l'ajuntament
Moment de l'inici de la Cercavila, amb la sortida de Sant Miquel de l'ajuntament

dimarts 14 octubre 2014

“Contents i orgullosos”. Així se sentien els integrants de la nova Junta de la Societat la Lleialtat pel funcionament i participació obtingudes en la Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola aquest 2014. Els actes s’han celebrat aquest darrer cap de setmana i han comptat amb novetats ben destacades, com l’entrada de Sant Miquel, però més enllà d’aquesta innovació, des de l’entitat organitzadora han ofert una balanç molt satisfactori del conjunt de la Festa. La presidenta de la Societat, Roser Mascaró, indicava que havien funcionat molt bé “des del primer acte fins l’últim” malgrat l’amenaça o l’aparició tímida de la pluja en algun moment puntual. (àudio)BalanFM2.jpg

Pel que fa a la sortida de Sant Miquel divendres i a la seva entrada de nou a l’església, diumenge al migdia, Roser Mascaró ha indicat que l’acte va ser molt lluït i emotiu.(àudio)

Altres aspectes destacats de la Festa Major per la Societat han estat el pregó, pronunciat per Mari Carme Villanueva. Mascaró indica que tots els comentaris havien estat positius i havia agradat “al 100%”. També va  ser molt seguida l’activitat dels jocs gegants per a tota la família, la tarda de dissabte al camp de futbol, mentre que el ball de nit amb l’orquestra Venus va comptar amb un ampli seguiment si es té en compte altres festes majors.(àudio)

Mascaró, d’altra banda, també reconeixia que la participació en la sardinada, diumenge al matí, no va ser la que s’esperava, però entén que el canvi d’ubicació no ha estat un factor que influís. Des de la Societat també han subratllat l’excel.lent funcionament de la cercavila de diumenge al migdia i han volgut agrair a l’ANC el gran acte que van organitzar diumenge al vespre.

Escolta l'entrevista a Roser Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions