Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat organitza el concurs de truites i un concert vermut el diumenge per la Festa Major de Sant Pere Molanta

Aquesta any la novetat és que les dues activitats es faran a l’interior de la Sala

divendres 17 agost 2012

Entre els col·lectius que aporten el seu gra de sorra perquè la Festa Major de Sant Pere Molanta sigui possible no hi podia faltar la Societat Principal-Unió. Diumenge tenen cura de l’organització de la setena edició del concurs de truites i del concert vermut. Josep Anton Castells, president de la Societat, ens explicava que enguany la novetat serà que els dos actes es faran a l’interior de la Sala.

La presentació de les truites es podrà fer d’11 del matí a la una del migdia. Hi hauran dos apartats que es valoraran de les truites: el seu gust i la seva presentació, tal i com ens explicava Josep Anton Castells.

L’any passat es van presentar 17 truites i aquest any s’espera mantenir i, si pot ser, ampliar aquesta xifra.

Mentre el jurat tasta les truites i delibera hi haurà el concert vermut, a partir de la una, a càrrec del grup de grallers “Els Cofins”. Gràcies a l’assessorament del graller molantenc Jordi Catasús, la Societat ha pogut garantir la presència d’una formació de qualitat.

La Societat assumia fins fa tres anys la coordinació dels actes de la Festa Major. Per Castells, el canvi de model suposa que tothom s’impliqui i faci pinya per a mantenir la Festa.

La Societat anima a tothom a participar en el concurs de truites i a assistir al concert vermut, aquest diumenge a la l’interior de la Sala a partir de la una del migdia.

 

Document Actions