Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat Principal-Unió considera que cal evitar que coincideixin les festes del Most

L’entitat de Sant Pere Molanta creu que cal acordar dates per evitar que les festes del municipi “se solapin”
El ball va ser un èxit
El ball va ser un èxit

dimecres 31 octubre 2012

 

 

 

 

Aquest passat cap de setmana han coincidit els actes de les festes del Most de Moja i de Sant Pere Molanta. Les dues entitats organitzadores, la Comissió de Festes de Moja i la Societat Principal-Unió, han fet un balanç satisfactori de les activitats per l'elevada resposta rebuda per part dels veïns. Aquest èxit de participació, amb tot, no ha fet oblidar algunes opinions, segons les quals seria desitjable que en un mateix municipi no coincidissin dues festes del most a la vegada. Així ho valora el president de la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta, Josep Anton Castells, que defensa que les entitats han de parlar per evitar que les festes del municipi “se solapin”.(àudio)

Castells ha valorat que la Festa del Most de Sant Pere Molanta ha estat tot un èxit. Un dels moments més destacables es va viure durant el  ball, la nit de dissabte. El grup “Cafè Trio” va reunir a prop de 250 persones en una animada vetllada que va incloure degustació de coques i cava malvasia de Freixenet. (àudio)

A Sant Sadurní, la quarantena de persones que diumenge participaven en la sortida  van poder aprofitar molt bé el temps, visitant el Centre d’Interpretació del Cava, fent una incursió a Xocolates Simó i gaudint del coneixement de les caves Pere Ventura, un edifici singular. Per la tarda, el teatre amb el grup l’Escorça va merèixer comentaris d’elogi entre els veïns que van desplaçar-se fins a la Sala per a seguir el darrer dels actes de la Festa del Most.MostSt.Pere2.JPG

Josep Anton Castells estima que en el model de Festa del Most que apliquen en els darrers anys es poden anar introduint retocs, però creu que ha de mantenir propostes com la sortida relacionada amb el coneixement d’aspectes del món del vi i el cava, un ball i alguna proposta pels infants. Un propòsit que tenen és el de mirar de no coincidir amb altres actes que es facin prop del poble. (àudio)

Ara la Societat ja començarà a definir els preparatius de la propera festa grossa que organitzen, la Festa de Cap d’Any. També oferiran col.laboració en activitats nadalenques com la recepció dels Reis Mags d’Orient.

Document Actions