Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat de Sant Pere Molanta convocarà una assemblea extraordinària per a renovar la seva Junta

L’actual equip anuncia que vol deixar les responsabilitats i fins ara no s’ha trobat relleu

dimarts 04 juny 2013

Una de les entitats històriques del municipi, referència de l’activitat associativa a Sant Pere Molanta, viu una situació compromesa. Gairebé d’emergència. La Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta convocarà una assemblea extraordinària de socis amb l’objectiu de renovar la seva Junta Directiva per així garantir la continuïtat de l’entitat. La data d’aquesta assemblea encara està pendent de confirmar-se, però el propòsit serà ben clar: assolir el relleu d’un nou equip de persones que pugui substituir a l’actual Junta.

Després de 4 anys al capdavant de la Societat, l’equip encapçalat per Josep Anton Castells va exposar fa unes setmanes, en la darrera assemblea de socis, la seva voluntat de dimitir per a deixar pas a un nou equip. Cap dels pocs socis assistents en aquesta assemblea va donar el pas endavant. Davant aquesta situació, Josep Anton castells anuncia que explicaran al poble la situació de l’entitat i convocaran aquesta assemblea extraordinària.(àudio)

L’actua Junta creu convenient cedir pas a un nou equip després de complir aquesta etapa de gairebé quatre anys.(àudio)

El període de l’actual Junta ha estat marcat per un replantejament de les funcions de la Societat dins del calendari festiu del poble. Es va deixar d’organitzar la Festa Major, pero passar a centrar-se en activitats adreçades als socis i al manteniment del local.(àudio)

La Junta confia que després de la crida pública que es faci hi haurà gent disposada a garantir que l’activitat de la Societat Principal-Unió no s’aturarà.

Document Actions