Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta, satisfeta per la Festa del Most

Es recuperava la cercavila pels carrers del poble i la representació teatral de diumenge va comptar amb una àmplia presència de públic

dimecres 17 novembre 2021

 

La Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta ha ofert un balanç satisfactori de la celebració aquest darrer cap de setmana de la Festa del Most. La primera activitat va suposar llençar un castell de focs d’artifici, després que el passat 13 d’agost es va haver de suspendre a causa d eles restriccions per prevenció d’incendis. Tot seguit, a la Sala, es va poder gaudir de l’espectacle d’humor amb “La mega pubilla catalana i la vedette andalusa Juan Reina”. I diumenge al migdia es recuperava la cercavila pels carrers del poble ,amb els gegants i gegantons de Sant Pere Molanta, panderetes i gitanes de Sant Pere Molanta i gitanes de la Granada.  Per la tarda es va representar l’obra “Finestres indiscretes”, a càrrec del Grup les escoles de Gelida. La recaptació recollida era a benefici de La Marató de TV3 d’aquest 2021.

Pilar Grimau, presidenta de la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta, assenyalava que alguins actes tradicionals de la Festa del Most no s’havien pogut fer, com el ball, però es mostrava satisfeta d’haver pogut oferir una programació que va incloure la recuperació de la cercavila i propostes teatrals com l’humor de l’espectacle de dissabte.(àudio)

La Societat ha ofert un balanç positiu i esperen que la per la Festa de Sant Pere, el proper 29 de juny,  les restriccions de la pandèmia ja hagin quedat enrere.(àudio)

Els actes els organitzava  la Societat Principal- Unió de Sant Pere Molanta, el Grup de Teatre El Folre i l’Ajuntament d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Pilar Grimau, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions