Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat Principal-Unió obté molt bona resposta en les activitats fetes per Festa Major

El concurs de truites el van guanyar Càndida Jiménez i Pep Puig i el concert amb el grup “Retrio” va satisfer molt

dimecres 20 agost 2014

La Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta va assolir una molt bona resposta en les dues activitats que aquest any aportava a la Festa Major del poble. Dissabte al migdia, a l’interior de la sala, organitzaven el concurs de truites i assumien un concert-vermut de qualitat. Les dues propostes van comptar amb la complicitat de forces veïns. En el cas del concurs de truites hi van acabar participant fins a 16 truites diferents. Càndida Jiménez guanyava l’apartat de la truita més gustosa i Pep Puig el de la truita millor presentada, tal i com ens destaca el president de la Societat Principal-Unió, Josep Anton Castells.(àudio)ActesSocietat2.JPG

La proposta de Retrio, consistent en oferir versions de peces tradicionals a ritme de jazz, va connectar amb els veïns que dissabte al migdia es reunien a la sala.(àudio)

Des de la Societat, consideren que l’organització de la Festa Major per part del Grup de Joves ha suposat que els actes comptessin amb més participació de veïns i implicació d’entitats.(àudio)

La propera de les activitats de la Societat serà la Festa del Most, a principis del mes d’octubre. També tindran cura de la gestió de l’espai de la sala per acollir altres activitats que s’han programat durant la tardor a Sant Pere Molanta, com la cursa Vallmoranta o el dinar de germanor de la trobada de gegants.

Escolta l'entrevista a Josep Anton Castells, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions