Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Societat Principal-Unió organitza la Revetlla de Cap d’Any a Sant Pere Molanta

Els tiquets pel sopar es poden adquirir fins el proper dia 27
Imatge de la Revetlla de Cap d'Any, aviat farà 12 mesos
Imatge de la Revetlla de Cap d'Any, aviat farà 12 mesos

dijous 20 desembre 2012

 

 

Per quart any consecutiu, la Societat Principal-Unió organitza una Revetlla de Cap d’any a Sant Pere Molanta. El sopar, preparat pel Restaurant La Posada de Sant Pere Molanta, se servirà a La Sala i en acabar hi haurà ball amb el duet musical Axis. El president de la Societat, Josep Anton Castells, indicava que esperen mantenir la bona resposta que l’activitat ha rebut en els darrers anys.(àudio)

Per tal de garantir una preparació acurada dels àpats, les inscripcions es poden fer fins el proper dia 27.(àudio)

El preu del sopar és de 50 euros pels socis i de 65 pels no socis. El menú infantil té un preu de 20 euros. Les persones que no hagin assistit al sopar després no podran accedir a la Sala durant el ball.

Des de l’any passat són tres les festes de Cap d’Any que coincideixen a Olèrdola. La situació contrasta en relació a uns anys enrere, quan en alguna ocasió a Olèrdola no hi havia cap festa pública convocada per acomiadar l’any. Josep Anton Castells considera que els temps canvien i valora que les festes es poden anar fent perquè els assistents valoren la seva qualitat.(àudio)

Els tiquets per poder participar en el sopar es poden adquirir a Cal Ton, fleca Fontanals  i el bar de la Societat. Per ampliar informació, les persones interessades es poden posar en contacte amb la Societat a través de l’adreça de correu electrònic societatprincipalunio@gmail.com

Escolta l'entrevista a Josep Anton Castells, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions