Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La solidaritat ha estat un ingredient principal de les festes de Sant Macari de Moja

Durant les festes s’han recollit 630 euros per la Fundació Sant Joan de Déu per la investigació del càncer infantil
Les festes es tancaven amb el concert solidari
Les festes es tancaven amb el concert solidari

dimecres 27 gener 2016

Aquest diumenge a la tarda es vivia el darrer dels actes de les Festa Major de Sant Macari de Moja, les Festes d’Hivern, amb un concert solidari a càrrec d’alumnes de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca. L’activitat acabava d’arrodonir una programació que ha facilitat que els veïns “s’ho passessin bé”,  tal i com indica Anna Molero, presidenta de la Comissió de Festes de Moja. Molero, amb tot, també reconeixia que en algun dels actes s’ha trobat a faltar gent.(àudio)

El primer dels actes de les Festes de Sant Macari es realitzava divendres 15 de gener, amb el maridatge d’embotits artesans i vins, a càrrec de Cal Mitjans i Cal Feru. Molero se sumava a les veus que valoren de manera molt positiva aquesta experiència “maca i enriquidora” que s’ha fet un lloc a Moja. Dissabte dia 16 hi havia la novetat de la pedalada solidària. Era la primera experiència i la Comissió, per l’ambient registrat, ja anuncia que  l’activitat es vol repetir per les properes Festes de Sant Macari. De dissabte, també la Comissió ha comentat que haguessin desitjat més assistents a la calçotada. Altres actes destacats de la jornada van ser el correfoc i el concert i ball de Festa Major. El ball és una de les activitats que més satisfacció ha deixat entre la Comissió de Festes per la participació dels veïns i la seva predisposició a passar-s’ho  bé.(àudio)

Diumenge la cercavila va ser molt lluïda i el vermut popular, després de l’ofrena i el cant dels goigs a l’església, va ser molt concorregut. Per la tarda,e l teatre amb l’obra ”Fum, fum, fum” va fer que el públic s’ho passés d’allò més bé amb aquesta proposta que escenificava el grup l’Escorça de Mediona.

El concert solidari d’aquest diumenge va permetre comprovar el nivell de tres conjunts de música moderna de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca . L’experiència és positiva per les dues bandes. Molero també subratlla que aquesta activitat solidària, sumada a la pedalada i a la venda de polseres Candela, ha permès recaptar 630 euros a favor de la Fundació Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil.(àudio)

La Comissió de Festes de Moja, després de les Festes de Sant Macari, assumeix per carnaval l’activitat infantil que es viurà a Moja el dissabte 13 de febrer.

El servei de "Ràdio a la carta" està temporalment fora de servei

Document Actions