Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La solidaritat ha impregnat aquesta setmana de Sant Jordi les activitats de l’escola Rossend Montané

Dins el projecte d’emprenedoria CUEME, han fet la Fira Solidària per a recaptar fons per a dos projectes
L'alcalde, Lucas Ramírez; i la presidenta de la Mancomunitat, Rosa Huguet, han visitat aquest dimecres la Fira Solidària(foto: Mancomunitat)
L'alcalde, Lucas Ramírez; i la presidenta de la Mancomunitat, Rosa Huguet, han visitat aquest dimecres la Fira Solidària(foto: Mancomunitat)

dijous 25 abril 2019

 

Aquesta setmana ha estat d’activitat frenètica a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. Dimarts es vivia amb intensitat la celebració de Sant Jordi i aquest dimecres es realitzava la Fira Solidària de l’escola, que també es podia trobar el mateix dimarts al vestíbul de l’escola. A més de la fira, el dimarts a la tarda coincidien de manera simultània dues activitats més: un bingo solidari al gimnàs del centre i una xocolatada casolana amb aportació de pastissos elaborats per famílies de l’escola. La directora de l’escola, Àngels Urgell, assenyalava que havien adaptat la Fira Solidària al projecte d’emprenedoria CUEME que realitza l’escola durant el curs. (àudio)

Els esforços han estat destinats a recaptar recursos per a la ONG “Sonrisas de Bombay” i per a obtenir material informàtic per al Tercer Món.(àudio)

La comunitat de l’escola Rossend Montané s’ha implicat en l’activitat que es desplegava per Sant Jordi i durant la Fira de dimecres. Àngels Urgell posava l’accent en aquest treball en equip que s’ha pogut comprovar durant la setmana. (àudio)

El projecte CUEME compta amb el suport de la Mancomunitat de Municipis Penedès Garraf. La seva presidenta, Rosa Huguet, acompanyada per l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, realitzava una visita per la Fira aquest divendres.

Document Actions