Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La taxa de les escoles bressol deixarà de ser fixa i s’establirà en funció de la renda familiar

La mesura busca afavorir les famílies amb menys recursos i es preveu aprovar en el proper ple municipal
Imatge d'arxiu d'una Jornada de Portes Obertes
Imatge d'arxiu d'una Jornada de Portes Obertes

dimarts 10 març 2015

La taxa de les escoles bressol d’Olèrdola incorporarà pel curs que ve canvis substancials. Tal i com ha avançat el regidor d’ensenyament, Xavier Serramià, aquesta taxa deixarà de ser fixa i s’establirà en funció de la renda familiar. El propòsit és el d’afavorir que les famílies amb menys recursos puguin utilitzar aquest servei públic.(àudio)

Les noves taxes es preveuen aprovar en el proper ple municipal, abans d’acabar aquest mes de març. Així, ja estaran vigents pel proper curs escolar 2015-16 i durant la preinscripció a les llars, pel mes de maig, les famílies podran disposar de tota la informació detallada. L’Ajuntament està acabant de tancar la proposta amb l’establiment dels barems que es fixaran per a definir la quota en funció de la renda de les famílies.(àudio)

La introducció d’aquestes novetats en la taxa s’inscriu dins de la voluntat de l’Ajuntament de garantir una matrícula suficient a les llars d’infants d’Olèrdola. Serramià també destacava que es mantindran jornades de portes obertes entre setmana, es difondrà el servei entre empreses i s’informarà directament a les famílies d’Olèrdola amb infants de 0 a 3 anys.(àudio)

Les llars d’infants d’Olèrdola segueixen el calendari de matriculació establert per la Generalitat, que fixa que el període de presentació de sol.licituds de preinscripció serà del 4 al 15 de maig.

Escolta l'entrevista a Xavier Serramià, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1)i aquí(2)

 

 

 

 

 

Document Actions