Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La tercera trobada de “Penedès Verd” netejarà de deixalles la Muntanyeta aquest diumenge

L’acció és oberta a tothom i es preveu fer entre les 9.00 i les 13.00h

dijous 08 abril 2021

 El moviment mediambiental “Penedès Verd” convoca aquest diumenge la seva tercera “Trobada verda” amb l’objectiu de netejar un espai natural de la comarca. L’indret triat és la finca municipal de la Muntanyeta d'Olèrdola, entre les 9 del matí i la una del migdia. Tal i com exposava un dels tres promotors de Penedès Verd, Eduard Rovira, es segueix la línia de les altres dues trobades i es fa una crida per recollir brossa en un espai natural. En el cas de diumenge, es preveuen dos punts de recepció de les deixalles que es recullin: a l’aparcament de la Muntanyeta i prop de la deixalleria.(àudio)

En la primera trobada, al Pi de la Serreta, van ser una cinquantena els participants. En la segona, els voluntaris que van netejar de brossa la muntanya de Sant Pau ja van ser 120. Tenint en compte aquests precedents, s’espera que aquest diumenge hi hagi una gran assistència. Per a fer-ho possible, Penedès Verd ha comptat amb el suport del Centre Excursionista del Penedès, dels ajuntaments d’Olèrdola i Vilafranca, així com d’entitats com les ADF Rossend Montané d'Olèrdola i La Carrerada o de l’Ateneu Mogenc Fem Poble.

A més de recollir brossa i netejar un espai natural, Penedès Verd té el propòsit principal de fomentar consciència mediambiental.(àudio)

Per participar en la recollida de brossa, es recomana portar guants de roba i anar amb calçat i roba còmodes.(àudio)

La convocatòria està pensada per a fer en família i perquè es triï el moment del matí en què s’hi vulgui participar. Per fomentar també l’activitat física, Penedès Verd proposa un recorregut per a fer a peu des de Vilafranca a la Muntanyeta, que es pot trobar a les xarxes socials de Penedès Verd.

Escolta l’entrevista a Eduard Rovira, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions