Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Trobada acull una festa per celebrar els 20 anys de Canal 20-Ràdio Olèrdola

Dissabte a la nit, Armand Beneyto repassarà èxits de música dance, pop-rock i rock català

divendres 17 maig 2013

Dins de les activitats de la 33a Trobada d’Olèrdola, que té lloc aquest cap de setmana al castell, dissabte a la nit s’ha programat una festa per celebrar els 20 anys de Canal 20-Ràdio Olèrdola. A partir de les 11 de la nit s’oferirà un ball amb èxits musicals de les dues darreres dècades. La selecció anirà a cura d’Armand Beneyto, responsable de l’apartat musical de l’emissora municipal d’Olèrdola. Les cançons s’agruparan en tres grans blocs. Un primer estarà destinat a la música dance i més ballable. Un segon bloc repassarà èxits internacionals i estatals de pop-rock, per acabar amb un tercer bloc dedicat al rock català. Armand Beneyto destacava la decidida aposta feta per Canal 20, des de la seva fundació, per la música en català.(àudio)

La festa vol ser un espai per retrobar oients i persones que han col.laborat en fer possible aquests 20 anys de Canal 20.(àudio)

Juntament amb la informació de proximitat, la selecció musical ha estat un dels signes d’identitat de Canal 20 des de la seva primera emissió, el 13 d’abril de l’any 1993. Armand Beneyto ha estat a la ràdio gairebé la totalitat d’aquests 20 anys i recordava espais de petició de cançons molt seguits, com el programa “tu tries”.(àudio)

En cas de pluja, l’activitat no se suspendria i es traslladaria a l’interior del local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Armand Beneyto, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions