Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Trobada anual de la Gent Gran de l’Alt Penedès es farà a Moja

La MostraActiva-Festa de la Gent Gran es preveu fer durant el mes de juny al Local Nou
La Trobada recull el dinamisme dels casals d'avis
La Trobada recull el dinamisme dels casals d'avis

dimarts 15 gener 2013

 

Moja serà seu de la Trobada anual de la Gent Gran de l’Alt Penedès aquest 2013. La consellera comarcal de gent gran, la olerdolenca Mari Carme Villanueva, confirmava que el Local Nou de Moja acollirà aquest any la MostrActiva-Festa de la Gent Gran de l’Alt Penedès, que organitza el Consell de la Gent Gran de l'Alt Penedès amb el suport del personal del Servei d'Acció Social del Consell Comarcal.

Villanueva explicava que ja feia un parell d’anys que des del Casal d’Avis de Moja s’havia mostrat interès en acollir aquesta Trobada anual. L’any passat, per condicions de disponibilitat del Local, no va ser possible però enguany sí que s’ha pogut tancar tots els detalls perquè l’acte es faci a Moja. La mateixa Villanueva confirmava que en el pressupost de 2013 l’Ajuntament havia previst una partida per a col·laborar en l’organització del MostrActiva.(àudio)

En el marc de la festa es pot visitar la Mostra d’Activitats Lliures dels Casals de Gent Gran de l’Alt Penedès (MostrActiva) i l’exposició del concurs de fotografia “Mirades des de l’Experiència”. En  l’edició d’aquest 2012 de la MostrActiva, feta a Font-rubí, hi van participar 36 casals i associacions de gent gran de l’Alt Penedès i s’hi van exposar més de 100 peces realitzades pels assistents als tallers de manualitats d’aquests casals i associacions.

Les dates de celebració no estan definides, però previsiblement es farà durant el mes de juny.(àudio)
La Trobada anual també inclou el lliurament dels guardons “Persones Grans amb Mèrit”, que es concedeixen a persones en reconeixement a la seva trajectòria vital i a la seva participació en tasques de voluntariat social o cultural, a proposta dels casals de la gent gran.

 

Document Actions