Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Trobada anual dels casals d’avis d’Olèrdola es farà a Can Trabal dissabte 14 de març

La convocatòria s’aprofitarà per a fer la darrera de les sessions guiades per l’espai lúdic i de salut
L'Ajuntament aprofita la trobada per recollir propostes d'activitats dels casals
L'Ajuntament aprofita la trobada per recollir propostes d'activitats dels casals

dilluns 02 març 2015

Els tres casals d’avis d’Olèrdola mantenen una molt bona relació. Comparteixen experiències i miren de programar activitats conjuntes. Un dels moments en què aquests llaços es reforcen és durant la Trobada anual dels casals d’avis d’Olèrdola, que aquest any s’ha programat el proper dissabte 14 de març, a Can Trabal. S’hi donaran cita membres dels casals d’avis de Moja, Sant Miquel i Sant Pere Molanta, aquest darrer també acollint a socis que són de Can Trabal. La convocatòria s’aprofitarà per a fer la darrera de les sessions guiades que es convoquen a l’espai lúdic i de salut per a la gent gran que s’ha instal.lat a la zona de petanca de Can Trabal. La regidora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, indicava que el programa inclourà una xerrada d’interès per a la gent gran.(àudio)

Tal i com subratlla Arantxa Torres, amb trobades com les del proper dia 14 s’enforteixen lligams. També l’Ajuntament recull suggeriments i propostes que traslladen els casals d’avis.(àudio)

La del dissabte 14 de març serà la darrera de les sessions guiades per l’espai lúdic i de salut que es faran a Can Trabal. Abans, també s’han programat encara dues, els dimecres 4 i 11 de març. Les sessions estan tenint una acollida molt bona, tal i com destaca Arantxa Torres.(àudio)

Les sessions guiades els dimecres es fan a partir de dos quarts d’onze i compten amb l’assessorament pràctic d’una fisioterapeuta.

 

 

Document Actions