Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Trobada d’Olèrdola acollirà la segona edició del ral·li fotogràfic

L’organitza l’Associació Fotogràfica de Moja i s'ha programat el diumenge 19 de maig, a partir de les 10h
Els guanyadors de l'any passat
Els guanyadors de l'any passat

divendres 10 maig 2013

Després de la satisfactòria experiència de l’any passat, l’Associació Fotogràfica de Moja organitza durant la Trobada d’Olèrdola la segona edició del ral·li fotogràfic. Serà el diumenge 18 de maig al matí. Les inscripcions són gratuïtes i es podran fer a partir de les 10, a l’aula d’interpretació del conjunt històric d’Olèrdola. Les fotografies que optin al concurs caldrà captar—les entre les 10 i les 2, seguint dos temes que proposarà l’organització. Ignasi Blanca, president de l’Associació Fotogràfica de Moja, explicava que després d’un primer any en què van oferir un taller de fotografia, aquest és el segon any que l’AFM participarà a la Trobada organitzant aquest ral·li.(àudio)

Els inscrits hauran de seleccionar tres fotografies de cadascun dels dos temes que proposi l’organització. El mateix diumenge, les imatges caldrà descarregar-les en els mitjans que l’organització faciliti i seleccionar-les.(àudio)

Probablement, encara que resta pendent de definir-ho, els dos temes que es proposaran seran “entorn” i activitats de la Trobada. El concurs , tal i com recorda Blanca, és un al·licient més per atraure nou públic a la Trobada. A la vegada, també permet obtenir imatges que poden ser utilitzades en un futur per a il·lustrar material vinculat a la festa dels olerdolencs.(àudio)

La data de lliurament dels premis encara està per determinar. Rosa Sadurní, Pablo Indovino i Oriol Domingo es van emportar els tres primers premis del ral.li fotogràfic de la Trobada d’Olèrdola de l’any passat.

Escolta l'entrevista a Ignasi Blanca, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions