Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Trobada d’Olèrdola acull una exposició d’art fotogràfic a càrrec d’Aleix Milà

Ens proposa imatges que han estat transformades reaprofitant massa forestal
Cartell que anuncia l'exposició
Cartell que anuncia l'exposició

dimarts 26 maig 2015

Amb el propòsit de mostrar “una manera diferent de veure el món, més en connexió amb la natura”, Aleix Milà ha elaborat una exposició d’art fotogràfic que es podrà visitar durant la Trobada. La mostra s’instal·la al Pla dels Albats, des de les 5 de la tarda de dissabte 30 de maig, fins l’endemà diumenge 31 a la tarda.

Aquesta és la primera exposició d’Aleix Milà, un veí de Sant Miquel de 31 anys d’edat que ha treballat com a vigilant forestal al Parc. La proposta que presenta a la Trobada de ben segur que no deixarà indiferent a ningú. Amb el títol “Tinc un petit somni en un món immens, el voleu veure?” , la mostra va més enllà d’una exposició de fotografies convencional i permetrà conèixer com les imatges “es poden transformar reutilitzant material forestal que s’abandona al bosc després d’un incendi”.(àudio)

Per a fer-ho, s’utilitza una innovadora tècnica, anomenada “transferència”. En la mateixa exposició es podrà comprovar tot el procés creatiu, des de la captació de la fotografia fins a obtenir el resultat final transformat.(àudio)

Per a fer aquest debut artístic “a casa”, Milà creu que és del tot adequat un indret amb la “potència natural i energètica” com el Pla dels Albats.(àudio)

Fer aquesta aportació a la Trobada ho afronta Milà amb la il·lusió de l’estrena i el desig de fer arribar el seu treball a la gran quantitat de veïns que es reuneix durant l’activitat d’aquesta festa del municipi.

Escolta l'entrevista a Aleix Milà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

 

Document Actions