Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Trobada d’Olèrdola d’aquest 2017 aposta per potenciar la programació de la nit de dissabte

Dissabte 3 de juny es programa amb entrada gratuïta l’espectacle “Inèdit ReEugenio” i concert de rock català amb Nòmades

divendres 19 maig 2017

Després del treball conjunt fet per l’Ajuntament d’Olèrdola i les entitats membres del Consell Consultiu de Cultura, des de fa uns dies ja està tancada la programació de la Trobada d’Olèrdola, que viurà la seva 37a edició el cap de setmana del 3 i 4 de juny al Conjunt Monumental. Tal i com resumia la regidora de cultura, Arantxa Torres,  la Trobada manté el seu objectiu fundacional de ser “la Festa Major del municipi i un espai de relació dels veïns dels diferents nuclis” en el lloc més emblemàtic d’Olèrdola. (àudio)

Un dels reptes que s’han volgut afrontar a l’hora de confegir la programació de la 37a Trobada ha estat el de potenciar la programació de la nit de dissabte. Habitualment ha estat el moment de la Trobada de menys participació i això es vol reverir aquesta any programant una nit amb una doble oferta. Amb entrada gratuïta es podrà seguir l’espectacle “Inèdit ReEugenio”  i després seguir el concert de rock català del grup penedesenc Nòmades. (àudio)
Una altra de les novetats comporta canviar aspectes de funcionament de l’accés a l'acampada al castell, el dissabte a les 5 de la tarda. Arantxa Torres anunciava que per evitar problemes detectats els darrers anys, hi haurà una única cua per poder disposar de les taules i cadires que facilita l’Ajuntament.(àudio)

La resta de programació de la Trobada manté la pauta habitual consolidada en els darrers anys, amb novetats com la presentació del segon còmic d’Olèrdola o bé l’espectacle infantil de diumenge a la tarda, que tindrà com a protagonistes els personatges de La Patrulla Canina.

En propers serveis informatius anirem ampliant detalls de la programació de la Trobada. Els actes de dissabte es poden consultar aquí i els de diumenge aquí.

Escolta l’entrevista a Arantxa Torres, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions