Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Trobada d’Olèrdola s’ha celebrat aquest cap de setmana amb una gran participació

Informadors del Conjunt d’Olèrdola estimen que durant el cap de setmana han passat per la Trobada prop de 1.800 persones

dilluns 10 juny 2019

 La Trobada d’Olèrdola d’aquest 2019 ha estat de les més participades que es recorden dels darrers anys. Així ho coincidien en apuntar les diferents fonts consultades. De manera especial es feia notar l’increment de seguiment registrat  en els actes de dissabte. I és que les places de les activitats d’inscripció prèvia, com l’acampada o l’Escape City, es van cobrir totes i el ball de nit amb l’orquestra Magma va ser molt animant. Arantxa Torres, regidora de cultura, resumia que la 39a Trobada havia estat la que més afluència havia tingut entre les trobades dels darrers anys.(àudio)

Un dels moments de major concentració de públic es va viure durant l’exhibició dels balls populars, diumenge al migdia,  i de la paella popular es van arribar a servir 500 racions. Les cues de cotxes aparcats arribaven fins a la Masia Segarrulls i els informadors del Conjunt d’Olèrdola estimen que durant els dos dies haurien passat pel recinte prop de 1.800 persones.

Per diumenge a la tarda, també va ser ben rebuda pel públic familiar l’aposta de programar contes amb  La Guilla Teatre i música i humor amb els Grimpallunes.(àudio)

La d’aquest 2019 ha estat la trobada del comiat d’Arantxa Torres com a regidora de cultura. Durant l’acte de lliurament del premi Rossend Montané agraïa la paciència i el treball que fan les entitats pel municipi.(àudio)

El descens amb una supertirolina, amb més de 200 metres de recorregut, va ser molt seguit i va acabar de posar punt i final a la Trobada de germanor del municipi.

Escolta l'entrevista de valoració de la Trobada amb Arantxa Torres, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions