Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Trobada d’Olèrdola tindrà concert d'animació infantil amb música dels Beatles

Diumenge 8 de juny la companyia Mamacaca oferirà “Música per escarabats” versionant cançons de l’universal grup anglès
Companyia Mamacaca
Companyia Mamacaca

divendres 30 maig 2014

Un any més durant la tarda de diumenge, després de la paella popular, la Trobada d’Olèrdola reserva un espai destacat per espectacles d’animació infantil. En aquesta ocasió, el diumenge 8 de juny al castell, la Companyia Mamacaca oferirà la seva “Música per escarabats”. Es tracta d’ un concert d’animació infantil fet a partir de cançons dels Beatles, amb adaptacions lliures i divertides en català de les lletres de l’universal grup anglès. Un dels integrants del grup, Joan Vallcorba, posa l’accent en què tothom té motius per passar-s’ho bé durant l’espectacle.(àudio)

A “Música per escarabats” menuts i grans hi participen sense distincions. Els girs divertits que el grup ha donat a les cançons dels Beatles és un dels incentius. Així, el tema “Lady Madonna”, passa a ser “Senyora Ramona” i per iniciar el concert es canta un “Ei vine amic”.(àudio)

La música, però també un clown, ens convidaran a compartir balls, jocs, pessigolles i cançons. L’humor està garantir, segons explicava Joan Valcorba. (àudio)

L’actuació de la companyia Mamacaca s’ha programat durant el diumenge 8 de juny després de l’acte de lliurament de premis del concurs de dibuix infantil, a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

Escolta l'entrevista a Joan Vallcorba, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions