Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Trobada d’Olèrdola tornava a comptar amb la implicació de les entitats del municipi

L’Àrea de Cultura de Can Trabal fa un balanç positiu del servei de bar assumit durant la Trobada

dijous 08 juny 2017

La Trobada d’Olèrdola no seria possible sense la implicació d’entitats del municipi. Els teixit associatiu d’Olèrdola és protagonista dels preparatius i de la realització de les activitats, comptant amb l’acompanyament de l’Ajuntament. I aquesta complicitat de les entitats s’ha tornat a evidenciar en la 37a edició de la festa del municipi, celebrada el darrer cap de setmana.

Un dels aspectes importants per al funcionament de la Trobada és el servei de bar. Cada any, de manera rotativa per nuclis, s’assigna a una de les entitats d’Olèrdola aquesta tasca. Enguany tocava el torn a l’Àrea de Cultura de Can Trabal, que ens oferia un balanç satisfactori d’aquesta participació en la primera línea de treball de la Trobada. Una de les integrants de la Junta Directiva de l’Àrea de Cultura de Can Trabal, Marina Moral, reconeixia que el trasllat dels actes del castell al local Rossend Montané de Sant Miquel havia comportat que no s’hagués consumit tant al bar.(àudio)

Assumir la gestió del bar de la Trobada és una forma d’obtenció de recursos per a l’entitat que té cura del servei. Amb tot, Moral subratllava que sobretot  “el benefici és moral” i té a veure amb sentir-se i formar part de la comunitat d’Olèrdola.(àudio)

Durant la trobada, els moments de més feina a la barra del bar van ser durant la botifarrada i en l’espectacle de ReEugenio. (àudio)

Des de l’Àrea de Cultura de Can Trabal han refermat que “sempre que s’hagi d’ajudar” poden comptar amb ells. Ara l’entitat ja està treballant intensament en els preparatius de la Festa Major de Can Trabal, que es preveu celebrar durant el darrer cap de setmana de juliol.

Escolta l'entrevista a Marina Moral, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions