Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Trobada permet descobrir el Parc d’Olèrdola sota la llum de la lluna

Dissabte s’ha programat una ruta gratuïta de 5 quilòmetres, amb sortida a les 9 de la nit

dimecres 31 maig 2017

L’empresa de serveis culturals Tríade, encarregada de la programació d’activitats de dinamització al Parc d’Olèrdola, no falta a la seva anual cita amb la Trobada del municipi i torna a fer una aportació rellevant. Seguint l’experiència de l’any passat, per aquesta 37a Trobada torna a optar per oferir la ruta nocturna “El Parc d’Olèrdola sota la llum de la lluna”.

Tal i com resumia Josep Anton Pérez, responsable de Tríade, es tracta d’una ruta circular de 5 quilòmetres amb inici i final al Conjunt Monumental. (àudio)

Tríade organitza al llarg de l’any activitats per a promoure el coneixement del Parc d’Olèrdola. Que l’activitat s’incorpori aquest cap de setmana a la programació de la Trobada del municipi es nota i fa que hi hagi més participants.(àudio)

El recorregut començarà a les 9 de la nit i permet conèixer els valors naturals i patrimonials del Parc, amb la perspectiva diferent i els suggestius matisos que dóna fer l’activitat sota la llum de la lluna.(àudio)

L’activitat és gratuïta i les places són limitades. Per confirmar l’assistència cal inscripció prèvia a l’adreça de correu electrònic rodriguezcy@olerdola.cat.

Document Actions