Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Universitat Autònoma de Barcelona lliura a l’Ajuntament d’Olèrdola el segell InfoParticipa

L’acte de lliurament d’aquest reconeixement a "la qualitat i transparència de la comunicació pública local” tenia lloc aquest dimecres
El regidor de TIC, Xavier Serramià, amb el diploma que certifica l'obtenció del Segell InfoParticipa
El regidor de TIC, Xavier Serramià, amb el diploma que certifica l'obtenció del Segell InfoParticipa

dijous 14 març 2019

 

El regidor de Tecnologies de la Informació i Comunicació, Xavier Serramià, recollia aquest dimecres a la tarda a la Universitat Autònoma de Barcelona el Segell InfoParticipa 2018 que ha rebut l’Ajuntament d’Olèrdola per la qualitat i transparència de la comunicació pública local. El distintiu l’atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona i per tercera vegada Olèrdola el rep després de complir amb el 87% dels 52 indicadors de transparència avaluats.

La dada fa que Olèrdola se situï de nou com un dels ajuntaments de la comarca de l’Alt Penedès amb millor puntuació en aquest distintiu que valora les “bones pràctiques” en matèria de comunicació a partir de l’anàlisi de les webs municipals. Només Santa Margarida i els Monjos, amb un 94% de compliment, el supera en puntuació. Hi ha altres quatre municipis( Sant Sadurní, Subirats, Vilobí i Vilafranca), que se situen entre el 50 i el 63% de compliment. La resta d'ajuntaments de l'Alt Penedès, 21 de 27 municipis, no arriba a l’aprovat.

InfoParticipa avalua la informació de les webs municipals en cinc àmbits: quins són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics, com informen de la seva gestió i quines eines de participació proporcionen.

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès també es troba entre les 110 administracions locals, comarcals i provincials de Catalunya que han rebut el Segell.

Document Actions