Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La vaga general és seguida àmpliament a les dues escoles d’Olèrdola

A l'escola Circell secunden la vaga el 72% de la plantilla i a l'escola Rossend Montané el 66%. A l'Ajuntament el seguiment també és majoritari
Aquesta era la insual imatge a l'escola Circell aquest matí a les 8.30h
Aquesta era la insual imatge a l'escola Circell aquest matí a les 8.30h

divendres 18 octubre 2019

La vaga general està tenint una incidència ben notable a les escoles d’Olèrdola. A les dues escoles d’educació infantil i primària, l’àmplia majoria dels equips docents han decidit secundar la convocatòria. A l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta només han anat a treballar 6 mestres, incloent els serveis mínims, la qual cosa equival a un 66% de seguiment de la vaga. Les famílies han decidit no portar els seus fills avui a l’escola i només han anat a classe 9 alumnes dels gairebé 150 que estan matriculats a l’escola.

A l’escola Circell, el percentatge de seguiment de la vaga s'ha situat en el 72% de la plantilla. Dels 18 mestres de l'escola, només han anat a treballar 5( els serveis mínims, més 1). Dels 230 alumnes de l'escola, només han assistit a classe 59 infants, la qual cosa representa un 25% . A les escoles Bressol, en compliment dels serveis mínims, han obert amb l’equip habitual, amb una assistència menor d’infants. A l'aula de l'escola bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta han assistit 5 infants del 9 matriculats, mentre que han anat a l'escola bressol Gotims de Moja 7 dels 20 infants inscrits.

A l’Ajuntament d’Olèrdola el seguiment de la vaga també està sent majoritari. Un 75% de la plantilla no ha anat a treballar. Per un decret de serveis mínims, l’AOC ha obert a les 8 del matí i es mantindrà en servei al públic fins a les 2. Als ambulatoris de Sant Pere Molanta i de Moja es fan serveis mínims i només s’atenen urgències.

Document Actions