Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Vallmoranta es reforça i confirma que l’any que ve formarà part de la Lliga Catalana i de la Copa espanyola IberoRogaine

Això farà que la 10a edició de la prova aculli participants d’arreu de l’estat espanyol

dimarts 26 novembre 2019

 

La vitalitat de la Vallmoranta és inqüestionable. Aquest dissabte ha celebrat la seva edició més concorreguda, amb prop de 450 inscrits. Rècord de participació. I tot apunta que l’any que ve, en l’edició del 10è aniversari, aquestes xifres es podrien superar perquè la projecció i el radi d’acció de la cursa d’orientació solidària de Sant Pere Molanta s’amplien perquè passarà  a formar part del calendari de proves de la Lliga Catalana i de la Copa Espanyola IberoRogaine. Ho confirmava el director tècnic de la prova, Josep Ventura.(àudio)

Aquest any s’oferia un nou recorregut familiar, que s’afegia als dos ja existents; Això ha motivat que més persones s’hagin volgut iniciar a l’orientació, participant per primera vegada.

Recordem que els guanyadors de la cursa llarga van ser l’equip Trailsacabra.cat, format per Adrià Vall i Jaroslaf Najman a la categoria masculina; Mireia Soler a la categoria femenina i l’equip Patagònia, format per Anna Vallès i Jordi Guilera a la categoria mixta. Pel que fa a la cursa curta, el guanyador va ser Jaume Palau. Al podi de la cursa familiar es va viure un empat entre l’equip Cats -format per Jordi Cateura Sabrí i Ona Cateura Muñoz- i l’equip Jana-Emilio - format per Emilio i Jana Villanueva-.

Els beneficis de la Vallmoranta van destinats a La Marató de TV3, dedicada a les malalties minoritàries; Al llarg de la seva història ja s’han donat prop de 30.000€. I enguany la xifra de recaptació podria superar els 4.000 €.

En la nota de premsa que ha elaborat l’organització per a donar a conèixer les classificacions, s’indica que una escultura propera a una de les fites del recorregut llarg va aparèixer trencada poques hores després de la cursa. L'organització ja ha parlat amb l’autor de l’obra i ha posat el cas en mans de l’assegurança. . Josep Ventura subratlla que la incidència se solucionarà.(àudio)

Ventura també posava l’accent en l'increment de la col·laboració institucional rebuda i que la prova l’any que ve rebrà atletes d’arreu de l’estat.(àudio)

Pots consultar les classificacions de la prova a la web de la Vallmoranta

Escolta l'entrevista a Josep Ventutra, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions