Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Vallmoranta es reinventa aquest 2020 i s’adapta a les condicions sanitàries

Les inscripcions començaran el 30 d’octubre i la cursa es podrà fer des d’aquell dia i fins el 13 de desembre

dilluns 28 setembre 2020

 

La cursa d’orientació solidària de Sant Pere Molanta tira endavant: enguany es farà adaptada a les condicions sanitàries actuals. L’organització està treballant en un format dilatat en el temps, de manera que els corredors tindran un mes i mig per completar el mapa: com que hi haurà molts dies per poder fer el recorregut, s’evitaran aglomeracions a la muntanya i coincidències de grups de persones no convivents. Les noves tecnologies tindran un paper important, ja que les fites es marcaran a través d’una aplicació mòbil per evitar qualsevol tipus de contacte físic amb objectes i el mapa s’enviarà per correu electrònic.

En plena pandèmia, la Vallmoranta vol continuar col·laborant de manera activa amb La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la Covid-19. La solidaritat és un valor inherent a la cursa i ara és més necessària que mai, és per això que l’organització ha volgut reinventar el format per adequar-lo als temps actuals.

Les inscripcions començaran el 30 d’octubre i la cursa es podrà fer des d’aquell dia i fins el 13 de desembre a la pàgina web www.vallmoranta.org. El preu serà de 10€ pels adults i 5€ pels nens; Qui ho desitgi, també podrà realizar una aportació econòmica voluntària que es destinarà íntegrament a La Marató.

Document Actions