Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Vallmoranta esdevé referència a Catalunya en el món de les curses d’orientació

La 5a edició preveu reunir dissabte a 400 participants, mantenint el seu caràcter popular amb 2 recorreguts

dimecres 18 novembre 2015

La Vallmoranta, la cursa d’orientació solidària de Sant Pere Molanta, registra en aquesta 5a edició un elevat ritme d’inscripcions. Josep Ventura, director tècnic de la prova, indicava que tot fa preveure que seran prop de 400 les persones que aquest dissabte participaran en algun dels dos recorreguts que té la prova.(àudio)

La cursa tindrà dos tipus de recorreguts: un de curt de 5 km i un de llarg 15km, amb la voluntat d’obrir el ventall de participació a totes les edats i condicions físiques.  En el cas de la cursa curta, el repte serà localitzar les 21 balises distribuïdes en el recorregut dissenyat per l’entorn de Sant Pere Molanta. En la cursa llarga les balises són 37, en una prova pensada per corredors més especialitzats. Aquesta gran quantitat de punts a localitzar és un dels atractius ingredients que explicarien que la Vallmoranta atragui a participants d’arreu de Catalunya, consolidant-se com un referent en el món de les curses d’orientació.(àudio)

L’organització té ben present tots els detalls i manté l’esperit inicial de fer una prova “inclusiva”, amb la participació d’infants.(àudio)

Des de l’organització es desitjaria que la paella no s’hagués de limitar als 200 primers inscrits, però així ho condiciona la capacitat de la Sala. Josep Ventura indicava que, amb la pista poliesportiva coberta, podrien acollir a molts més inscrits a la paella.(àudio)

La cursa d’orientació solidària destinarà els diners recaptats a La Marató de Tv3. Una part dels diners que s’ingressen aquest any s’han hagut de reinvertir per adquirir material de la pròpia cursa, per l’increment de participants fa preveure que es podran tornar a aportar prop de 4.000 euros per la Marató.

Un dels mos afegits a la cursa aquest any serà la possibilitat de poder veure, en pantalla gegant, la retransmissió televisiva del Madrid-Barça a l’interior de la Sala com a continuació de la sobretaula del dinar i l’acte d’entrega de trofeus.

 

 

 

 

 

 

Document Actions